Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان همدان-محمد ضروری گفت: بر اساس آخرین آمار و بررسی انجام شده تا (۲۵ بهمن) حجم ذخیره آب پشت سد اکباتان به حدود ۶ درصد رسیده است.

او گفت: ۲ میلیون و ۷۰ هزار متر مکعب آب تا پایان روز ۲۳ بهمن پشت سد اکباتان ذخیره شده که درحال حاضر ۶۲۰ لیتر در ثانیه از آن برای تامین آب مصرفی شهر همدان برداشت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای استان همدان گفت: با توجه به بارش‌های چند روز گذشته، امیدواریم رودخانه‌های بالا دست سد اکباتان جاری شود و از آن طریق حجم ورودی و ذخیره آب سد افزایش یابد.

به گفته ضروری  از ابتدای سال آبی جاری (یکم مهرماه ۱۴۰۰) تا پیش از ورود سامانه بارشی روز‌های اخیر، بارش‌های قابل قبولی که موجب پر شدن سد‌ها شود استان همدان ثبت نشده است.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای استان همدان گفت : سد ّآبشینه پنج میلیون متر مکعب گنجایش دارد که در حال حاضر ۲۹۵ هزار متر مکعب ذخیره آب دارد که ۶ درصد از گنجایش سد آبشینه نیز پر شده است.

به گفته ضروری، سد شیرین سو نیز ۴.۴ میلیون متر مکعب گنجایش دارد که با ذخیره ۹۸۰ هزار متر مکعب آب، ۲۲ درصد حجم ذخیره آن پر شده است.

او گفت : سد کلان ملایر با گنجایش ۴۵ میلیون متر مکعب درحال حاضر ۳۸.۵ میلیون متر مکعب آب دارد که شامل  ۸۶ درصد می شود .

ضروری  گفت: ۲۸ درصد از گنجایش سد سرابی تویسرکان نیز پر شده است ودر حال حاضر ورودی این سد اندک و حجم آن ۲میلیون و ۵۷۰ هزار متر مکعب است.

او گفت : ۸۲ درصد حجم سد کلان ملایر پر است و سد شنجور رزن نیز با کمترین حجم ذخیره آب نسبت به سد‌های استان وضعیت مناسبی ندارد.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای همدان گفت: ۵۰۰ هزار متر مکعب از مخزن ۴.۷ میلیون مترمکعبی سد تازه ساز نعمت آباد اسدآباد نیز معادل ۱۰ درصد حجم ذخیره آن پر است.

ضروری گفت: نیازمند مدیریت مصرف آب و اصلاح الگوی کشت در سطح استان همدان هستیم تا نه تنها از این شرایط عبور بلکه برای فصل بهار و تابستان نیز با وضعیت خاصی روبرو نشویم.

همدان از ۱۷ سال پیش تاکنون همواره در ردیف استان‌های در معرض خشکسالی قرار داشته است.

منبع: ایرنا 

انتهای پیام/ د.ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سد مخزنی ذخیره آب میلیون متر مکعب هزار متر مکعب استان همدان سد اکباتان حجم ذخیره ذخیره آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۹۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۲ درصد میانگین بارندگی استان بوشهر تحقق یافت

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر با بیان اینکه میانگین میزان بارندگی استان در سال آبی جاری تاکنون به ۲۰۵ میلیمتر رسیده است، گفت: تاکنون ۸۲ درصد از میانگین بارندگی سالانه استان تحقق یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، علی محمدی صبح امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر میانگین بلندمدت بارندگی استان بوشهر را 251 میلیمتر اعلام کرد و اظهار داشت: در سال آبی جاری تاکنون میزان بارش باران در استان بوشهر به 205 میلیمتر رسیده است.

وی با بیان اینکه تاکنون 82 درصد از میانگین بارندگی سالانه استان تحقق یافته است به میزان ذخیره‌سازی آب باران در سازه‌های آبی استان بوشهر پرداخت و بیان کرد: مجموع آبگیری سازه‌های آبی استان بوشهر از جمله سد رئیس علی دلواری، باغان، تنگ ارم، خاییز و دیگر آبگیرها و بندها در این سامانه بیش از 25 میلیون مترمکعب است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر سد باغان در دشتی را یکی از سازه‌های آبی مهم استان دانست و گفت: سد باغان در سفر دوم ریاست جمهوری به استان بوشهر به مرحله آبگیری رسید و برای نخستین بار با آبگیری بیش از 4 میلیون مترمکعب از روان آبها، حجم ذخیره آب این سد به 7 میلیون مترمکعب رسید.

محمدی ظرفیت ذخیره‌سازی سد باغان دشتی را 32 میلیون مترمکعب دانست و تصریح کرد: سد تنگ ارم دشتستان به عنوان یکی از منابع اصلی تأمین‌کننده آب شرب بخش ارم با آبگیری 100 درصدی در بارش‌های اخیر به حجم ذخیره 4.5 میلیون مترمکعب رسید.

وی با اشاره به فعال شدن یک سامانه بارشی دیگر در استان بوشهر خاطرنشان کرد: امیدواریم سازه‌های آبی دیگر استان بوشهر از جمله سد اخند، خاییز، ارغون و حوضچه‌های تغذیه مصنوعی در سامانه جدید بارشی در هفته جاری آبگیری شوند تا بخشی از کمبود آب سطحی و زیرزمینی استان از این طریق جبران شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر ضرورت مدیریت مصرف آب را یک ضرورت دانست و تأکید کرد: لازم است همه بهره‌برداران آب اعم از کشاورزان، صنایع، خدمات آب بر و دیگر حوزه‌ها استفاده از آب را به‌صورت بهینه در دستور کار خود قرار دهند.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • امکان ذخیره حدود ۱۲ میلیون متر مکعب آب در ابرکوه
  • تنها ۳۵ درصد سدهای کشور خالی است + جزئیات
  • اوضاع آب کدام استان‌ها خوب نیست؟ 
  • ۱۰ استان کشور از تنش آبی خارج شد
  • سهم ناچیز سدهای خراسان شمالی از بارش‌ها/ آب ذخیره کمتر شد
  • ذخیره‌سازی ۳۰ میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری هرمزگان
  • ۸۲ درصد میانگین بارندگی استان بوشهر تحقق یافت
  • حجم ذخیره آب مخازن سدهای استان کردستان به ۷۲ درصد رسید
  • ۶۰ میلیارد ریال برای ذخیره‌سازی آب شرب خواف تخصیص یافت
  • حجم ذخیره آب مخازن سد‌های کردستان به ۷۲ درصد رسید