Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، رزمایش بزرگ مدیریت مصرف آب و برق از چهارشنبه؛ یکم تیرماه هم‌زمان با آغاز هفته صرفه‌جویی در مصرف آب با همکاری وزارت نیرو و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تمامی استان‌ها آغاز شد.

این رزمایش با هدف افزایش پایداری و تاب‌آوری شبکه توزیع آب و برق در سطح کشور و شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نیرو کلید خورده و با همکاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و رده‌های مختلف آن شامل سازمان بسیج، وزارت کشور و استانداران سراسر کشور تا ۱۵ شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رزمایش بزرگ صرفه‌جویی در مصرف آب و برق در گام نخست در تمامی اماکن اداری، تأسیسات و رده‌های مختلف سپاه، بسیج، وزارت کشور و وزارت نیرو و در مراحل بعدی برای سایر ادارات و نهادهای واقع در استان‌ها برگزار خواهد شد و تمامی موارد مرتبط با ادارات بر اساس اقدامات صرفه‌جویی مؤثر مصرف عملیاتی خواهد شد.

پیش‌بینی می‌شود اجرای هماهنگ و موفقیت‌آمیز این رزمایش، زمینه لازم برای تحقق هدف‌گذاری کاهش ۳۰ درصدی مصرف آب شرب برای گذر ایمن و پایدار از پیک مصرف تابستان ۱۴۰۱ فراهم سازد.

امروز، همزمان با دومین روز از هفته صرفه جویی در مصرف آب «همایش بانوی آب» با محوریت نقش بانوان در مدیریت مصرف آب با حضور مشاورین بانوان دستگاه‌های اجرایی، مسئولین بسیج خواهران دستگاه‌های اجرایی، مسئولین بسیج پایگاه‌های بسیج محلات و جمعی از بانوان برگزار شد.

در این مراسم مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان ضمن اشاره به عنوان دومین روز از هفته صرفه جویی در مصرف آب گفت: موضوع صرفه جویی یکی از توصیه‌های اکید دین و مقام معظم رهبری است.

فرهاد بختیاری با بیان اینکه نقش بانوان در مدیریت مصرف نقشی حائز اهمیت است عنوان کرد: در حال حاضر ۶۰ درصد مشترکین ما را مشترکین خانگی تشکیل می‌دهند که مدیریت این بخش تا حد زیادی وابسته به بانوان است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه هر یک از شما بانوان سفیران آب در خانواده‌های خود هستید، اظهار کرد: در حال حاضر الگوی مصرف آب در میان مشترکین خانگی ۱۵۰ لیتر در شبانه روز است که این رقم در استان متأسفانه ۴۵ لیتر بیش از الگوی مصرف می‌باشد.

بختیاری فر با اشاره به اینکه خوشبختانه هم اکنون مردم نسبت به شرایط موجود آگاه شده‌اند، بیان کرد: استاندار و نمایندگان محترم استان در مجلس شورای اسلامی نیز بیش از هر زمان دیگر نسبت به تأمین آب، به ویژه پروژه‌ی تأمین آب بلند مدت شهر همدان حساس شده و پیگیری‌های بسیار مؤثری نیز در خصوص این موضوع انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: طی چند سال گذشته همدان دچار تنش آبی شده اما هیچگاه مردم در این حد نسبت به وضعیت موجود آگاه نبوده‌اند.

بختیاری فر ضمن اشاره به تأخیر ۱۸ ساله در اجرای پروژه تأمین آب بلندمدت همدان گفت: در حال حاضر، مسئولین بیش از هر زمان دیگر دغدغه تأمین آب برای مردم را دارند و شرکت آب و فاضلاب نیز با تمام توان به دنبال تأمین از منابع جایگزین و مدیریت مصرف آب است.

مدیرعامل آبفای استان همدان در ادامه به کاهش ذخایر منابع آبی سد اکباتان اشاره کرد و گفت: هم اکنون، ذخیره آبی سد مذکور به ۸ میلیون متر مکعب رسیده که مدیریت وضع موجود تنها با درایت امکان پذیر است.

بختیاری فر با بیان اینکه در راستای مدیریت مصرف، حجم برداشت آب از سد اکباتان را از ۱۱۰۰ لیتر در ثانیه به ۴۰۰ لیتر در ثانیه کاهش دادیم عنوان کرد: پیش از این بیشترین بار برداشت آب از آب‌های سطحی نظیر رودخانه‌های همدان در فصول غیر زراعی بود که با از دست رفتن این منابع آبی کنترل شرایط سخت‌تر شد.

وی افزود: هم اکنون رودخانه‌های تأمین کننده ما نظیر رودخانه عباس آباد، دره مرادبیگ و خاکو از دسترس خارج شده‌اند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به تاکید وزارت نیرو و استاندار همدان در خصوص عدم قطع آب در روزهای پیش رو اشاره کرد و گفت: البته شرکت آب و فاضلاب نیز تابع سیاست‌های وزارتخانه است اما مدیریت مصرف از سوی مردم از الزامات است.

بختیاری فر در ادامه با بیان اینکه همدان از شهرهای گرفتار تنش آبی است، خاطرنشان کرد: ظرف دو ماه اخیر به منظور تکمیل پروژه آبرسانی بلندمدت همدان از سد تالوار ۱,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه تزریق شد.

مدیر عامل آبفای استان همدان در ادامه صحبت‌های خود، با اشاره به اینکه متأسفانه ۹۶ درصد مصرف آب در همدان مرتبط با بخش کشاورزی است، گفت: چنانچه در این بخش مدیریت صحیحی اتفاق نیفتد منابع آبی موجود از دست می‌رود.

وی تصریح کرد: تغییر در رفتار و مدیریت مصرف در شرایط کنونی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

در ادامه مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری همدان نیز با اشاره به اینکه آب در منابع دینی ما از تقدس ویژه ای برخوردار است، گفت: همانگونه که بانوان ما در طول هشت سال دفاع مقدس نقش ارزشمندی در پشتیبانی از جبهه‌ها داشتند امروز نیز نقش زنان در مدیریت منابع آبی و هدایت خانواده‌ها به مدیریت مصرف انکار ناپذیر است.

فاطمه ستاری ضمن اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در موضوع صرفه جویی، اظهار کرد: با بهره برداری از این فرمایشات می‌توان تنش آبی موجود را تا حدودی مدیریت کرد.

لازم به ذکر است؛ دومین روز از هفته صرفه جویی در مصرف آب با عنوان «زنان، سبک زندگی، آموزه‌های دینی و تغییر رفتار مصرف آب» برگزار شد.

کد خبر 5521919

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری سد اکباتان شرکت آب و فاضلاب استان همدان بوشهر سازمان تبلیغات اسلامی کرمانشاه اردبیل خراسان رضوی سفر استانی مشهد آمار کرونا بجنورد سنندج بیرجند ویروس کرونا هفته قوه قضاییه هفته صرفه جویی در مصرف آب شرکت آب و فاضلاب مدیریت مصرف استان همدان وزارت نیرو بختیاری فر منابع آبی تأمین آب تنش آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۲۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد از افزایش بیش از ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: این اعتبار باید در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد، مجید دهقانی‌زاده با بیان اینکه از اقدامات اساسی دولت در راستای کمک به مجموعه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، پرداخت عوارض ارزش افزوده است، اظهار کرد: این اعتبار به‌صورت نقد در اختیار آنان قرار می‌گیرد تا خدمات مناسب و در شأن مردم ارائه دهند.

وی تأمین منابع مالی پایدار از محل توزیع عوارض را مساله مهمی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دانست و افزود: انتظار می‌رود مجموعه شوراها و شهرداری‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا این اعتبار پرداختی از سوی دولت در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با بیان اینکه مجموعه شهرداری‌ها باید به فکر ایجاد منابع پایدار درآمدی برای خود باشند، تاکید کرد: شوراها و شهرداری‌ها باید بتوانند منابع مناسبی در کنار منابعی که از محل ارزش افزوده نصیبشان می‌شود را در راستای تکمیل طرح و پروژه‌های حوزه شهری و روستایی و همچنین خدمت مناسب به شهروندان به کار گیرند.

دهقانی‌زاده با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان ۹ برابر افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: در دولت سیزدهم دولت به کمک مجموعه مدیریت شهری و روستایی آمد تا در این حوزه تحول اساسی ایجاد کند.

وی عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان را در سال ۱۳۹۹ مجموعاً ۳,۳۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد که در این دولت این اعتبار بیش از ۹ برابر افزایش یافته است و افزود: عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در سال ۱۴۰۲ نیز به مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد از دلایل رشد این منابع در دولت سیزدهم را تدابیر اندیشیده شده در قالب ستاد درآمد و تجهیز منابع و مساعدت‌های استاندار و نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی در انتقال تعدادی از پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های یزدی به استان و نیز تلاش‌های ارزشمند دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط به ویژه اداره کل امور مالیاتی دانست و گفت: دولت سیزدهم بر تأمین منابع مالی پایدار و عدالت محور در کشور تاکید دارد.

کد خبر 751181

دیگر خبرها

  • ۴۴۸ عدد شیر کاهنده مصرف آب در مدارس البرز نصب شد
  • با دوری از این ۱۵ عامل به زوال عقل زودرس در جوانی دچار نمی‌شوید
  • تولید پایدار برق در اوج بار مصرف/ به استقبال تابستان می‌رویم
  • نیروگاه مفتح همدان: نقشی در ایجاد فروچاله‌ها نداریم
  • استان البرز با کاهش منابع آبی مواجه است
  • عباس عبدی: قانون فرزندآوری به لحاظ مصرف منابع مالی فاجعه است
  • عباس عبدی : قانون فرزندآوری به لحاظ مصرف منابع مالی فاجعه است / در دولت جدید با تشدید ناامیدی ، شاهد کاهش دوباره فرزندآوری شدیم
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیروگاه شهید مفتح
  • طرح‌های مهم تأمین و انتقال آب به تهران در پیچ و خم اعتبارات
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد