Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-09@04:21:19 GMT

وضعیت سد اکباتان همدان

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۷۱۱۷

وضعیت سد اکباتان همدان

در حال حاضر حجم سد اکباتان به پنج میلیون مترمکعب رسیده است. ورودی سد اکباتان در سال جاری ۱۸.۷ میلیون مترمکعب بوده در حالیکه سال گذشته ۲۵ میلیون مترمکعب بوده و به علت مشکلات ذخیره آب، باید از سایر منابع آب شرب تأمین شود.

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سد اکباتان از مهمترین سدهای استان همدان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سد از پنج کیلومتری جاده همدان به ملایر منشعب شده و راه دسترسی به آن به سمت روستای سنگستان است بر روی رود آبشینه، پایین‌تر از محل تلاقی رودخانه‌های یلفان و رود ابرو احداث شده‌است. در حال حاضر آب همدان از طریق سد اکباتان و حدود ۷۰ حلقه چاه تأمین می‌‎شود که مصارف آب از تولید جلو زده و به ۲۰۷۰ لیتر در ثانیه رسیده است. در حال حاضر حجم سد اکباتان به پنج میلیون مترمکعب رسیده است. ورودی سد اکباتان در سال جاری ۱۸.۷ میلیون مترمکعب بوده در حالیکه سال گذشته ۲۵ میلیون مترمکعب بوده و به علت مشکلات ذخیره آب، باید از سایر منابع آب شرب تأمین شود.

منبع: دانا

کلیدواژه: میلیون مترمکعب بوده سد اکباتان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۷۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش پایداری آب شرب در شهرستان عسلویه

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از افزایش پایداری آب شرب در شهرستان عسلویه خبر داد و گفت: با تمهیدات اندیشیده شده آب تولیدی آب‌شیرین‌کن منطقه ویژه پارس جنوبی به شهرهای عسلویه و نخل تقی انتقال می‌یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، ابوالحسن عالی صبح امروز در بررسی وضعیت آبرسانی شهرستان عسلویه با بیان اینکه برای جبران کمبود آب شیرین‌سازی آب دریا در دستور کار قرار گرفته است، اظهار داشت: اکنون طرح‌های آب‌شیرین‌کن در روستاها و شهرهای مختلف استان بوشهر با ظرفیت در مجموع 140 هزار مترمکعب در شبانه‌روز در حال اجراست که بخشی از آن امسال بر اساس برنامه زمان‌بندی وارد مدار بهره‌برداری می‌شود.

وی با اشاره به توسعه زیرساخت‌های آبرسانی در شهرستان عسلویه از افزوده شدن یک رشته چشمه به منبع تأمین آب شهر بیدخون شهرستان عسلویه خبر داد و بیان کرد: اکنون وضعیت تأمین آب آشامیدنی این شهر بهبود قابل توجهی یافته است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه تا پیش از این بخشی از آب شهر بیدخون عسلویه از خط کوثر و بخشی از طریق آب‌شیرین‌کن منطقه ویژه تأمین می‌شد، خاطرنشان کرد: اکنون با اضافه شدن حدود 15 لیتر در ثانیه آب دریافتی از چشمه، وضعیت آب شرب این شهر بهبود یافته است‌.

عالی، خط انتقال چشمه بیدخون را به طول 13 کیلومتر برای اتصال به مخزن 10 هزار مترمکعبی این شهر دانست و تصریح کرد: شهر بیدخون با بیش از 10 هزار نفر جمعیت، مشکل کمبود آب شرب مشترکان این شهر را در شرایط دشواری قرار داده بود که با دستور ویژه استاندار و مساعدت معاون عمرانی، فرماندار شهرستان، دادستان، فرماندهی انتظامی عسلویه و شورای شهر بیدخون و با تدابیر پیش‌بینی شده اکنون این مشکل بسیار کاهش یافته است.

وی از افزایش تأمین آب عسلویه و نخل تقی خبر داد و افزود: با مساعدت و اقدام ارزشمند مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس مقرر شد از محل آب تولیدی آب‌شیرین‌کن منطقه ویژه پارس جنوبی پس از تمهیداتی تخصیص آب دریافتی شهرهای عسلویه و نخل تقی افزایش یابد که این موضوع وضعیت توزیع آب در این دو شهر را به‌صورت مناسبی بهبود خواهد داد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تقویت پایداری آب شرب در بیدخون  و شهرستان عسلویه را منوط به مصرف بهینه و صرفه‌جویی مشترکین دانست و اظهار کرد: با هدف عبور موفق از پیک بار مصرف آب در ماه‌های پیش رو پروژه‌های متنوعی در سطح استان در دست احداث است که براساس برنامه زمانبندی به‌زودی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند. شمار قابل توجهی پروژه در مناطق روستایی نیز در قالب طرح جهاد آبرسانی در دست احداث است که اتمام آنها نویدبخش پایداری آب شرب مشترکان روستایی است.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • افزایش پایداری آب شرب در شهرستان عسلویه
  • طرح‌های مهم تأمین و انتقال آب به تهران در پیچ و خم اعتبارات
  • وضعیت مخازن سد حوضه‌های آبریز دریاچه ارومیه و ارس
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد
  • هوای ۲ شهر بر مدار نارنجی است / پاک‌ترین هوا سهم همدان شد
  • ۱۹ شهر به بازآفرینی شهری استان همدان افزوده شد
  • آخرین وضعیت پُرشدگی سد‌ها بعد از بارش‌های اخیر
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • آغاز عملیات آبرسانی به روستای کم رضوان بندر لنگه